prokuratorzy popaprancy
Heavy (83.12.38.xxx)
21.02.09, 10:16
prokuratorzy popaprancy
Heavy (83.12.38.xxx)
21.02.09, 10:16
limanowska prokuratura co raz udowadnia ze pracują tam jacyś popaprańcy,pseudo fachowcy.to najgorsze dziady o jakich słyszałem.
BOZENA K.
ZRODLO (83.7.239.xxx)
21.02.09, 15:36
BOZENA K.
ZRODLO (83.7.239.xxx)
21.02.09, 15:36
wSTYD PANIE WÓJCIE JAK PAN MOŻE W TEN SPOSÓB STAWIAĆ SIĘ W JEDNYM SZEREGU Z TYM KOCHAJĄCYM OJCZULKIEM TO ŻAŁOSNE.TAK BOŻENA JEST DZIEWICĄ?JAK WIĘKSZOŚĆ TYLKO TYLE ŻE ONA MÓWIŁA ŻE BYLA W CIĄŻY/DWUKROTNIE/ PYTANIE TYLKO Z KIM?A BADANIE WYKONANO W SZPITALU GDZIE JA CZYSZCZONO.?!!TYLE WARTA BYLA OPINIA I DOWODY.W ZAKOPANYM BYLA ALE PO POBICIU I GDZIE JA ULOKOWANO BY SPRAWA PRZYCICHLA.INCYDENT BYL ALE TO BYLO ZAPLANOWANE I WIEMY CZEMU TO SLUZYLO.CZEMU POLICJA NIE PODJELA DZIALAN TEZ ZBIEG OKOLICZNOSCI A ZNAJOMOSCI?CZYZBY ZNOWU NIEWINNY ZMOWA?JAK NIE BYLO CZASU NA WYCHOWANIE TO SA SKUTKI.CO DO GWALTU TO PEWNIE NIEPRAWDA JEST FAKT ZE SASIADKA ZASTALA OJCA Z MŁODSZA CORKA W POTOKU .ZAPEWNE TEJ PANI SIE PRZEWIDZIALO I NIE PRAWDA?ZNOWU NIEWINNY .NO FAKT ZA NIEZGLOSZENIE PRZESTEPSWA TEZ JEST ARTYKOL.NO I DZIECI SIE NIE BIJE NAWET JEZELI MAJA 20 LAT.SUMA SUMARUM ZNOWU KLAMSTWA .SZKODA TEJ DZIEWCZYNY NAWET WLASNA MATKA NIE OBRONILA SWEGO DZIECKA.TAK SKATOWAC TO BARBARZYNSTWO!!!!!!!A BERNADCE DAJCIE SPOKOJ POMOGLA TEJ DZIEWCZYNIE KOGO NA TO BY BYLO STAC.NO I NIE NA KOMISARIACIE TYLKO DO OGREGOWEJ PROKURATURY BYLO ZGLOSZENIE BO TU SA UKLADY I ZNAJOMOSCI ZAPEWNE POLICJA TEZ NIEWINNA?BIEDNI LUDZIE BO NA KUPCE PIENIADZE A KONIE JEDZA RYZ Z OPIEKI TAK WYGLADA BIEDA?POWODZENIA TYLKO TO SIE KUPY NIE TRZYMA PANIE REDAKTORZE PROFESJONALISTA?PAPIER WSZYSTKO PRZYJMIE
naucz się pisać Bożenko
niedźwiadek z Niedźwiedzia (80.51.122.xxx)
21.02.09, 17:35
na początek wyłącz Caps Locka. Potem ochłoń co nieco i już nie brnij w te kłamastwa. Odtworzyli dziewictwo w szpitalu? - bredzisz. Natomiast fakty są takie, że urządzono sobie medialny show, z którego nikt później nie śmiał się wycofać. Generalnie wygląda to na blamaż prokuratury i policji.
BOŻENA K.
ŻRÓDŁO (83.7.239.xxx)
21.02.09, 21:15
BOŻENA K.
ŻRÓDŁO (83.7.239.xxx)
21.02.09, 21:15
Bożena była ostatnio widziana na Lubomierzu NORMALNIE ANIOŁEK Z TEGO OJCA JAKI BIEDNY I NIEWINNY NIESPOTYKANIE SPOKOJNY CZŁOWIEK TEN ARTYKÓL MNIE TAK WZRUSZYŁ ŻE PŁAKAĆ SIE CHCE.JAK ZŁOŻYŁ NA SĄSIADA POBICIE WCZEŚNIEJ SWOJEJ CÓRKI BOŻENY TO SĄSIAD DOSTAŁ WYROK TO DOPIERO JEST KANALIA NIE MÓWIĄC O RESZCIE.SKORO BOŻENA PO DWÓCH CIĄŻACH JEST DZIEWICĄ TO CHYBA STAŁ SIE CUD W LIMANOWEJ?!!!PATRZEĆ AŻ DZIEWICE BĘDĄ RODZIŁY W POWIECIE DZIECI????TEN SZOŁ BYŁ NIEPLANOWANY ALE TAKIE SPRAWY TRZEBA NAGŁAŚNIAĆ CZY TO SIE KOMUŚ PODOBA CZY NIE A NIE ZAMIATAĆ POD DYWAN.TO JEST BIEDNA DZIEWCZYNA BO KAŻDY PAMIĘTA JAK CIEŻKO PRACOWAŁA A W SZCZEPANA OJCIEC KAZAŁ JEJ KIDAĆ GNÓJ W NAGRODE SADYSTA.TO NIE BYŁO JEJ PIERWSZE POBICIE ON JĄ BIŁ REGULARNIE BO MU PODPADŁA I BYLE CZYM.BYĆ MOŻE BYŁ TO SZOŁ JAK ZWAŁ ALE JAKIŻ REALNY I PRAWDZIWY.CZASEM PROKURATORZY SĄ STRONNICZY I WIEM ŻE W TYM WYPADKU MIELI RACJE.NO COŻ JAK SIE MA TAKIEGO ADWOKATA TO WSPÓŁCZUJE.CZEMU SIE NIE APELOWAŁ CZEGO SIE BAŁ SKORO JEST NIEWINNY PRAWDY? ALBO BY SOBIE JESZCZE POPRAWIŁ!?PRZECIEŻ MIAŁ OBRONCE P.WÓJTA I NIE DAŁ RADY.BRONIŁ GO TAK ZAJADLE ŻE UCIEKAŁ PRZED KAMERAMI CO MIAŁ DO UKRYCIA.NAJLEPIEJ JEST NISZCZYĆ CZŁOWIEKA A SAMEM NIE JEST BRYLANTEM PRZECIEŻ.
Bożena k.
zródło (83.7.239.xxx)
22.02.09, 10:00
Bożena k.
zródło (83.7.239.xxx)
22.02.09, 10:00
Teraz jest już za pózno na żale p.Kaciczak biłeś poniewierałeś i bóg wie co jeszcze zrobiłeś swojej rodzinie.Niech sobie pan przypomni kto zbił swoją matke że wylądowała w szpilalu i tam zmarła ?a jak pobił pan Bożene i oskarżył sąsiada który dostał wyrok taki jest pan aniołek.Wystarczy spytać sasiadów co pan wyprawiał z nimi oni tego panu nie zapomną.Teraz dziwi się pan dlaczego?ludzie sie od pana odwrócili
zródło daj juz spokój
niedźwiadek z Niedźwiedzia (80.51.122.xxx)
22.02.09, 11:09
swoimi kłamstwami nie zmienisz prawdy, widac że jesteś zainteresowana brnięciem w tym oszustwie. Powiem więcej prawdopodobnie nawet wiadomo kim jesteś (uderz w stół a nozyczki się odezwą)
GWAŁCICIEL?
młody (83.29.42.xxx)
22.02.09, 19:14
GWAŁCICIEL?
młody (83.29.42.xxx)
22.02.09, 19:14
Róbta co chceta oto mamy przykład jak dzieci potrafią umilić życie swoim rodzicom.Pomyśl jeden i drugi człowieku wychowaj dziecko a ono ciebie okradnie pójdzie w tany i ty musisz cicho siedzieć.Koleżanka gdyby była rozsadna toby poszła do rodziców i zapytała o co chodzi ale jak widać ona jest bardzo mądra tylko nie w tym kierunku. A co chodzi o sąsiadów to też są wątpliwości nieraz to co sąsiad mówi a jak jest faktycznie to daleka droga.Pytam o co płakala jak zabierali ojca przecięz miałaby więcej wolności.Śmieszne jest tez że tyle razy była gwałcona i jest dalej dziewicą .Panie Kaciczak nie zwracac uwagi co kto mówi tylko kto to mówi.A córce pana ,jej koleżance i wszystkim młodym mówię zastanówcie się dokąd zmierzacie.Dzisiaj młodziez [nie wszystka] nie szanuje rodziców ,nauczycieli,policjanta księdza i mamy to co mamy.Panu wójtowi gratuluję odwagi. Młodzi czas szybko leci jak wy tratujecie swoich rodziców tak kiedys was będa traktować. Pozdrawiam.
Bożena k.
zródło (83.7.207.xxx)
22.02.09, 19:35
Bożena k.
zródło (83.7.207.xxx)
22.02.09, 19:35
W marcu kiedy Bożena trafiła do szpitala po pobiciu przez ojca/ przed sprawą zgłoszenia do prokuratury/przyznała sie w domu że jest w ciąży,.Lekarz przyjmujący twierdził że jest w ciązy.Stał sie cud bo po wyjsciu wyczyszczeniu stała się dziewicą stał sie cud?wystarczy zapytać chlopaków z którymi spotykała sie Bożena?!Chyba w limanowskim szpitalu pracują cudotwórcy,albo szarlatani bo nie odróżniaja cudu od blony dziewiczej?! .
BOŻENA K.
ZRÓDŁO (83.7.207.xxx)
22.02.09, 19:55
BOŻENA K.
ZRÓDŁO (83.7.207.xxx)
22.02.09, 19:55
MYSLĘ MŁODY CZŁOWIEKU ŻE MAŁO WIDZIAŁEŚ MAŁO PRZESZŁEŚ W ŻYCIU BO NIC NIE WIESZ NA TEMAT BOŻENY.PYTAM SIE DLACZEGO TERAZ MÓWI I SIE BRONI PRZECIEŻ CAŁE SWOJE ŻYCIE ZAPRACOWAŁ NA SWÓJ LOS.JAK JEST PRZEMOC TO DZIECI ODPŁACĄ CI PRZEMOCĄ A PAN WÓJT W TYM WYPADKU POWINIEN BYC BEZSTRONNY A TAK STANOŁ PO NIEWŁAŚCIWEJ STRONIE.TYLKO ŻE SĄSIEDZI ZNAJĄ GO I ZAPAMIĘTAJA JAKI BYŁ ZA ŻYCIA.NIE MAJĄ O NIM DOBREGO SŁOWA,ZDANIA.W TYM DOMU BYŁO STWORZYŁ SWOJEMU DZIECKU PIEKŁO.GDYBY NIE TO ŻE BOŻENE ZACZEPIŁY MATKA Z GOŚKĄ NA RYNKU W LIMANOWEJ NIE WYCOFAŁABY SIE Z ZARZUTÓW.MOŻE JĄ NASTRASZYŁ ALBO NAOBIECAŁY BÓG WIE CO.JAK GŁUPIA TO JEJ SPRAWA ALE ONA BAŁA SIE WŁASNEGO CIENIA TAKA JEST I BYŁA ZASTASZONA.TRUDNO TERAZ CHCE BYĆ DODRYM NIESKAŹITELNY TYLKO TRZEBA BYŁO POMYŚLEĆ WCZESNIEJ JAK SIE WYRZYWAŁ NA WŁASNYM DZIECKU.TEN KTO POPIERA GO I WÓJTA TO TAKA SAMA PARAFIA?PRZECIEŻ
Bożena k.
zródło (83.7.207.xxx)
22.02.09, 20:22
Bożena k.
zródło (83.7.207.xxx)
22.02.09, 20:22
Jeszcze tyle sprostowania apropo że Bozena ukradla i balowała za te pieniądze w zakopanym;/Bożena trafiła po pobiciu prosto z opieki gopsu do zakopanego i była tam na kuchni w zakonie gdzie pracowała a pieniżki te o ktorych była mowa trafily do człowieka który pisał w Mszanie D.odkręcenie sprawy i logicznym było że pobicia nie odkręcą to chociaż gwałt /rzekomy/bo nie wiem czy wiesz za matactwo Bożena też ma wyrok..Na logike gdyby był niewinny jak sugeruje to czemu przy takich znajomościach nie odwoływał się skoro taki niewinny?!Nagle nie może wytrzymać co może jeszcze chce order dostać?, czemu nie poda własnej córki do sądu ?,czego sie jej boi czyżby Bożena miała jeszcze coś na ;KOCHANEGO;TATUSIA.???!!!niech założy jej sprawe i podepnie siebie i córke pod wykrywacz prawdy.No chyba że sie czegoś boi a Bożena dużo mówi i opowiada,-ła o tym co sie działo w swoim domu wystarczy ją zapytaćo to.wszystko sie zprzysiegło przeciw niemu jakby był człowiekiem to ludzie by mu uwierzyli a tak sam sobie zapracował swoim życiem i ludzie sąsiedzi mu to pamiętają.
dla ciebie
młoda (83.7.207.xxx)
22.02.09, 20:37
dla ciebie
młoda (83.7.207.xxx)
22.02.09, 20:37
Dla ciebie są to kłamstwa a dla mnie prawda i nie wiem czemu cie tak to boli od razu widać po której stronie stoisz ale spoko wybaczam ci bo jestes młody tak jak i ja.Nie bronie Bożeny bo nie ma kogo ale powiem ci szczerze nie lubie chamstwa i góralskiej muzyki mi to loto tylko po co teraz te żale szuka rozgrzeszenia po tym co jej zrobił.No coż prawda boli ja wprzeciwienstwie do ciebie wiem na ten temat znacznie więcej trzeba mieszkać i wiedzieć co sie działo na osiedlu a potem sie wypowiadac vice versa pozdrawiam
za kraty powinny trafić koleżanki
florek (80.51.122.xxx)
22.02.09, 20:54
za kraty powinny trafić koleżanki
florek (80.51.122.xxx)
22.02.09, 20:54
co ja do tego namawaiały i bawiły się za skradzione ojcu pieniądze (m.in. pisząca tu L.), a teraz wyją bo się trzęsą przed sprawiedliwością
Winny?
młody (83.29.37.xxx)
23.02.09, 19:57
Winny?
młody (83.29.37.xxx)
23.02.09, 19:57
Bożeno daj sobie spokój jesteś młoda nie znasz życia poczekaj kiedyś zrozumiesz że te twoje wypociny na forum nie miały sensu.Radze tobie i twoim koleżankom porozmawiaj z twoimi dziadkami jak byli młodzi czy takie rzeczy wyprawiali i jeszcze się tym szczycili? To jest chore i to trzeba leczyć .Zaskakujące jest to że teraz więcej rozbojów powodują właśnie dziewczyny .Sąsiadami się nie sugeruj bo to nie jest wiarygodne .Moja rada zastanów się co ty chcesz przez to osiągnąc bo według mnie to ty potrzebujesz pomocy .Nigdy nie byłem zwolennikiem przemocy ale jakiś porządek w życiu musi być to znaczy szacunek dla starszych a tym bardziej rodziców.Pozdrawiam.
bez tematu
młoda (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:14
bez tematu
młoda (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:14
Jak jest niewinny to czemu sie nie odwoływał?,traz sobie przypomniał o znęcaniu sie tyle lat nad rodziną -żalu i sprawiedliwości.łatwo jest osądzać i szukać sprawiedliwości.Czemu? jezeli chce sie oczyścic nie poda córki do sądu to ona go oskarzyła i ukradła mu rzekome pieniądze które skasował pewien pan z Mszany za odkrecenie sprawy zapytaj Bożene ona ci wszystko powie złotko.
tobie ino kasa w głowie
młoda (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:25
tobie ino kasa w głowie
młoda (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:25
Jakby tobie stała sie taka krzywda jak tej dziewczynie to byś nic nie zrobił?jak nie wiesz jaka jest prawda i tłumaczysz ojca który katował swoje dziecko latami to byś inaczej mówił.Jeżeli masz dowody to je przedstaw a nie oskarzaj bezpodstawnie.
pozamykaj całą gmine
moris (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:32
pozamykaj całą gmine
moris (83.7.204.xxx)
24.02.09, 11:32
Najlepiej pozamykaj cała gmine obojetnie czy ktoś mówi prawde czy ci nie lezy jego światopogląd bo ci nie na ręke.Czasami popatrz na siebie a nie oczerniaj ludzi którzy pomogli tej dziewczynie.żal
nie obczerniaj
młoda (83.7.243.xxx)
25.02.09, 10:16
nie obczerniaj
młoda (83.7.243.xxx)
25.02.09, 10:16
Znam przynajmniej jedną tych dziewczyn rzekomych przyjacółek i zaręczam ci że ta dziewczyna miała i ma szczere i czyste intencje,bo ta reszta z Poręby Górnej to obciach-nieporozumienie jakoś do niej nie pasuje.Jeżeli chcesz wiedzieć to jest w deche dziewczyna sympatyczna i prostolinijna,zawsze można na nią liczyć.Nie obczerniaj jej bo tu akurat nie masz raci i sie mylisz a widzisz rzucić bezpodstawne oskarżenie jest łatwo nie znając człowieka przeciez nic ci nie zrobiła?żebyś ja znieważał.
same przekręty
moris (83.7.243.xxx)
25.02.09, 10:39
same przekręty
moris (83.7.243.xxx)
25.02.09, 10:39
Ten artykuł nadaje sie do prokóratury widze tu same przekłamania i to sie kupy nie trzyma .Mają ludzie fantazje i tupet aby dalej kłamać i szukają sensacji sami sie nakręcają.przecież doskonale wiemy że policja nie zrobiła nic poza wezwaniem pogotowia i nie prowadziła żadnego postępowania. Dlaczego zostali zwolnieni policjanci w Mszanie za wzorową postawę wobec tej sprawy.Więc się ludzie troche zastanówcie zanim coś napiszecie.Przecież to córka go oskarżyła i opowiadała ludziom te historie i jeżeli szukacie sprawiedliwosci to nie pod tym adresem a w sądzie. Poza pobicie nie ma w tym artykule nic prawdziwego.
drogie koleżanki "zgwałconej"
misio (80.51.122.xxx)
25.02.09, 13:48
drogie koleżanki "zgwałconej"
misio (80.51.122.xxx)
25.02.09, 13:48
wszystko szło dobrze, pomagałyście Bożence jak umiałyście, wsadzałyście w jej główkę niestworzone historie. Tylko jednego nie przewidziałyście, że Bożena nie jest taka jak wy i nie puściła sie w wieku lat 15. Okazało się, że jest dziewicą i runął misternie ułożony plan. Potem Bożena odpowiadała za kłamstwa a wy nie......ale jest nadzieja, że sprawiedliwość i was dopadnie
obudź sie Misiaczku?
misiaczek (83.7.239.xxx)
26.02.09, 20:13
obudź sie Misiaczku?
misiaczek (83.7.239.xxx)
26.02.09, 20:13
Słuchaj Misiaczku czy nie wsyd ci kogoś oskarżać a samemu byc swinią ,nie byłeś materacem i ty tez nie jesteś taki swięty, poprostu co niektórym sie nie podoba czyjaś prawda.W tej gazecie są kłamstwa a ja znam Bożene opowiadała mi o swoim ojczulku,chodziłyśmy razem do klasy i nie oczerniaj osoby które jej pomogły ciebie Misiu na to niebyłoby stac bo jestes poprostu tchórzem..Ten artykół to poprostu zemsta bo nie wyszło a jeżeli tatuś chce sprawiedliwości to niech idzie do sądu lub zgłosi to do prokuratury .Widać o co ci chodzi i jakie masz nieszczere intencje .Skoro jest niewinny niech pozwie córke to ona go oskarżyła i pomówiła czyzbyś nie wiedział o tym fakcie?
misiu nie becz!
isiaczek (83.4.198.xxx)
03.03.09, 20:02
misiu nie becz!
isiaczek (83.4.198.xxx)
03.03.09, 20:02
Robisz,-cie szum medialny chcąc odkrecic sprawę teraz? a gdzie ty byłeś kiedy ten drań katował swoje dziecko jesteś taki sam bo sie nie czujesz?co gadasz.Bożena jest dziewicą jak twoja kobita,a ty co tez jesteś też niewinny/dziewica/ekspert?.Nikt ją do niczego zapewne nie zmuszał a ona faktycznie chyciła wyrok ?rodzina też podobno za matactwo i składanie fałszywych oskarżeń? gdzie byłeś że milczałeś o tym do tej pory.???to że Bozena nie była dziewicą może powiedzieć jej byli ale nie ty Misiu.Zanim w kogoś uderzysz sprawdż swój arsenał bo strzelasz ślepakami na oślep.Nie obczerniaj bo i ty możesz znależć sie w sądzie bo chamstwo też ma swoje granice.
gwiazdy TV Polsat
misiu (80.51.122.xxx)
03.03.09, 22:41
gwiazdy TV Polsat
misiu (80.51.122.xxx)
03.03.09, 22:41
zwróćcie się do Polsatu i tam dalej ciagnijcie tę bzdurę. Może ponownie wystapicie. Cha!Cha!Cha1
porażka?czy ja wiem
carlos (83.4.191.xxx)
08.03.09, 22:04
porażka?czy ja wiem
carlos (83.4.191.xxx)
08.03.09, 22:04
Co niektórzy nie mogą sie pogodzić z przegraną i na siłę próbóją zabłysnąć ponownie atakują paszkwilami osoby które pomogły Bożene K.Widocznie zabolało bo atakują jak te hieny swiadków i prokóraturę.Poprostu są żałośni.Bardzo dobrze sie stało że sprawę nagłośniono SUPER!Przy tej sprawie wyszły układy i powiązania jakie panują na tym terenie.mieszkałem kiedyś w Porębie i póki co są na tym terenie ludzie którzy pochodzą z epoki kamienia łupanego bo wierzą w cuda.Jest jeszcze sprawiedliwość i kara za bicie dzieci.Czytałem że podobno ojciec sie do wszystkiego przyznał i gdyby nie to że córka wycofała oskarżenie o gwałt to by se posiedział . Gdyby to była prawda?!to strach pomyśleć że ten pan chodzi na wolności.Nasza policja też sie super zachowała widać bylo na tvn że są winni i że swiadkowie mówią prawde.Kiedyś może tu wróce ale jak nie bedzie tego dziadostwa na tym terenie i pokończą sie układy a na razie pozdrawiam wszystkich ludzi uczciwych a na końcu tych pokręconych.Wesołego Alleluja
idzie wiosna?wszystko ożywa
ozi (83.4.191.xxx)
09.03.09, 09:06
idzie wiosna?wszystko ożywa
ozi (83.4.191.xxx)
09.03.09, 09:06
Co to za pierdoły pisze pan tu same przekłamania komu ma to służyc i czemu nawet teraz nie możecie przestać bezpodstawnie oskarżać.Widać było gdzie prawda leży a pan wójt niech sie zastanowi komu mówi że kłamie,głupi a sam niech popatrzy na siebie .W gminie tylko układy znajomości pracy nie dostaniesz a skoro chroni swoich to widac że coś jest na rzeczy.Jak ma ktos racje to tak poprzekręcaja że rzeczywiscie człowiek moze zgłupieć przy takim układzie.Napisać jest prosto ale gdy trzeba sie wypowiedziec do kamery to sie ucieka?tak napewno niewinny jak i ojciec tej dziewczyny?!Czemu nie napisaliscie że wszyscy chycili wyroki za fałszowanie i matactwo czyżby towarzystwo ta niewiedzieli?zapomnieli,nie byli obecni?.Gdzie była policja to było widać że nie zrobiła nic aby scigać bandyte bo co układziki?polecam trzynasty posterunek i swiat według kiepskich to coś dla tych szukająsych sprawiedliwości na tym padole.Chwała Bogu że nie jestem taki pokręcony jak ludzie Wojta co mu przyklepują czy prowda czy nieprowda i jeszcze jedna jest prowda otym co powyższe było napisane a .....prowda.Pozdrowienia
ma wyrok?niewinny
staszek (83.4.191.xxx)
09.03.09, 09:21
ma wyrok?niewinny
staszek (83.4.191.xxx)
09.03.09, 09:21
Bożena jest agresywna? i to ona pobiła ojca a to ci checa ciekawe po kim to ma?Ojciec niewinny i zapewne nigdy nie urzywał siły wobec swoich dzieci zonki .Co takiego sie stało matce ojczulka ktora zmarła ciekawe?jaki był powod jej ciężkiego stanu?że nie dało sie jej uratować.Zastanowcie sie zanim coś wymyślicie bo skręty jesteście i oszołomy.
niedobrze się robi kiedy...
jędruś (83.4.202.xxx)
10.03.09, 08:03
niedobrze się robi kiedy...
jędruś (83.4.202.xxx)
10.03.09, 08:03
Trzeba być idiotą by nie zauwazyć że to jest zwykła zemsta i ten artykół to improwizacja aby komuś dokopać za odkrycie prawdy która jest nie na rączke ato gminie,wójtowi,policji,rodzinie dziewczynie bo umoczyli.Teraz pasuje pozwać swiadkow do sądu?!a może urzędników i trwa to już drugi jak nie trzeci rok ta rąbanka/kaszanka/i nie mogą sie pozbierać do k....Najwyższy cza zrobić z tymi ludzmi porządek i rozbić te nienormalne powiazania i układy.......Jeżeli w ty siedzi pan wójt to czegoś sie boją że atakują by wyszło że to oni mają racje.Jeżeli czują sie pokrzywdzeni to niech zgłoszą ten fakt do prokuratury jak to zrobiła Bożena czego się boją?przecież "oni;mówią zawsze prawde" niczego nie będą ukrywać kombinować w zeznaniach mataczyć"??!jeżeli są tacy pewni wygranej droga prosta.Najwyższy już czas przerwać te bóle porodowe bo sie niedobrze robi jak sie czyta takie pierdoły i ścieme.
syf totalny
ktos (83.7.233.xxx)
24.01.10, 18:23
syf totalny
ktos (83.7.233.xxx)
to co sie dzieje na terenie tej gminy to wogole skandal
syf totalny
ktos (83.7.233.xxx)
syf totalny
ktos (83.7.233.xxx)
to co sie dzieje na terenie tej gminy to wogole skandal
jaka w koncu jest prowda
jondrek (82.145.209.xxx)
18.12.11, 20:21
jaka w koncu jest prowda
jondrek (82.145.209.xxx)
18.12.11, 20:21
znom bozene i jak ja ociec bil to dobrze ze go podala ale z gwaltem to dala w c... Ale cóz ROZUM NIE WODKA W SKLEPIE NIE KUPIS .ino mie ciekawi jako byla prowda
Bozena i te jej koleżanki powinny iść siedzieć!!!
KTOŚ (188.146.126.xxx)
01.02.12, 19:37
Bozena i te jej koleżanki powinny iść siedzieć!!!
KTOŚ (188.146.126.xxx)
01.02.12, 19:37
Znalazły sie gwiazdy medialne bożena i te jej koleżanki m.in bernadka.siedzą w domach bo nie chce im sie pracować to szukają pomysłów jak dobrze zarobić kasiore, Znam dobrze rodzine bożeny i to bardzo miła pasująca do siebie rodzina.co oni ci zrobili że ich oskarżyłaś?-nic.koleżanki cie namówiły? teraz koleżaneczki siedzą cicho pochowane i wyśmiewują sie z ciebie.przegrałaś to cie zostawiły haha. one takie same jak ty powinnyście sie leczyć. Żeby was w końcu pozamykali!!!