PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

czwartek 09 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Apolonia, Eryka, Cyryl

Gazeta Krakowska » Forum » Kraków » Dyskusja

Niestety (5)

kjk (77.236.0.xxx) 09.08.10, 08:43

wiekszość złotówiarzy to cwaniacy. Szkoda że psują opinie tym nielicznym normalnym i uczciwym.

Rozwiń Taksówkarze skubia turystów z zagranicy 2010.08.09 (94.103.194.xxx) 09.08.10, 10:21
Rozwiń Barbakan to solidna firma... Klient (95.155.84.xxx) 09.08.10, 20:20
Rozwiń stosuja zasady przewozu osob alo (89.74.61.xxx) 10.08.10, 11:11
Rozwiń Nie do konca sie zgadzam J. (89.77.195.xxx) 19.08.10, 18:54

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

Kibice wcale nie liczyli na sponsora tytularnego stadionu za 30 mln. bo wiedzieli,
Najwspanialszy klub na świecie że te pieniądze weźmie miasto a nie klub. »

tytuł-srytuł
podpis-srodpis ok, alkohol był przyczyną wychłodzenia, a wychłodzenie - przyczyną zgonu. Ale co było przyczyną chlania na umór??? Ja obstawiam intensywną indoktrynację organizacji watykańsko-pedofilskiej od kołyski po grób. »

Wzruszł
ktosik mnie Gołota. »

zarazony
czytelnik a mnie zarazono tym wirusem w szpitalu i nikt nie powiedzial przepraszam a o jakimkolwiek zadosc uczynieniu zapomodze czy rencie nie ma mowy ten policjant ma szczescie »

tenis
oburzony czytelnik przeczytane w prasie pod zdjiciem Dunki Wozniacki do jednego z tekstow Huberta Zdanowicza: " dla swiata Caroline Wozniacki, dla nas Karolina Wozniacka" - wiec pytam kto dal temu panu prawo wypowiadac sie chocby w moim imieniu?!, zdanie to co najwyzej powinno brzmiec: "dla swiata ( a my/ja jestesmy organiczna czescia tego swiata ) Caroline Wozniacki, dla Huberta Zdanowicza Karolina Wozniacka", wiec pytam sie wlascicieli gazety, kto zatrudnil dziennikarza o duszy niewolnika, ktory za nic ma polskie symbole narodowe i jeszcze do tego ma czelnosc wypowiadac sie za innych?!. powyzsze odnosi sie rowniez do absurdalnego okreslenia "nasza" w stosunku do dunskiej tenisistki, i oczywiscie zadnemu polskiemu kibicowi ( zaslugujacemu na to miano ) nie przyszloby nawet do glowy kibicowac dunskiej tenisistce, nawet gdyby wogole nie bylo polskich tenisistek wg mnie pisanie o duzym roczarowaniu ( wiadomo ze kibice chcieliby jak najwiecej) w przypadku najlepszej polskiej tenisistki jest duza przesada, rozniaca miedzy 10 a 14 miejscem nie jest duza zwlaszcza gdy sie wezmie pod uwage kontuzje i to w kraju bez jakichkolwiek sukcesow tenisowych od wielu dziesiecioleci ( przed Radwanska pierwsza 10 mogla byc jedynie malo realnym marzeniem kibicow), a najlepsza 5 to byl cel, a cele chyba musza byc odpowiednio ambitne i nie powinny sluzyc jako punkt odniesienia do ocen, ani tym bardziej byc pretekstem do roszczen i pretensji, o szukaniu skandali na sile, to juz nie chce mowic, bo to okropny parafianizm - obluda, jak stad do nieba bram ( przypomne ze np. Federer wzial w obrone Serene Williams nawet gdy ta posunela sie - pod wplywem emocji - az do grozb karalnych wobec pani sedziny, a i kara za to na nia nalozona byla bardzo symboliczna, i na pewno nie bylo nawet niewielkiej czesci tego oburzenia jakie sie w Polsce robi niemal z niczego ) »

ABG
WISLACKIE AZORY WISŁA AZORY ! J E B A Ć ż Y D Ó W M A C Z E T A M I »

manipulacja
już były czytelnik przeciez to zdjecie jest ustawiane !!! :/ to już do tego dochodzi ze manipuluje sie zdjęciami ? żal ! Z kogo redakcja GK chce robić idiotów- ze swoich czytelników ? BRAWO !!! Dziekuję ale nie kupuje już... idioci ! »