Bill (89.79.253.xxx) 02.08.10, 08:13
Gratuluję głębi i przenikliwości argumentów, od razu widać, że mamy do czynienia z ekspertem od (rzekomego braku) różnic między płciami i mędrcem, który przeniknął naturę ludzką. Świat się faktycznie zmienia. Kiedyś gdzieś w okolicach przedszkola człowiek się uczył odrobiny logiki i języka polskiego; potem nie popełniał tak "błyskotliwych" argumentów jak ten ze Skłodowską-Curie powyżej. Jeśli chodzi o mnie znam wiele kobiet z typowo męskimi cechami. Dorastały w towarzystwie dwóch starszych braci, bawiły się samochodzikami, itp. Ale gdy głębiej podrążyć, to same z zaskoczeniem przyznają, że bawiły się nimi inaczej - w tatę i mamę samochodzik, w przykrywanie, itp.
WISŁA KRAKÓW
J Ż S
JEDZIEMY DO WAWY CZY SKOMPROMITUJA SIE 4 MIESIACE PRZED EURO? HAHA TAKIE RZECZY TYLKO W POLSCE ;)
FANATYK POJEDZIE TAK MOWI MU DUSZA
PRAWDZIWA STOLICA DO WARSZAWY RUSZA!! »
Szkoda
53basik
Kiedy byłam mała chodziłam nad staw Dąbski razem z przyjaciółmi każdego słonecznego dnia.Wtedy jeszcze były 2 stawy i było cudownie.Teraz nie ma właściwie już nic. Szkoda tak piękneg miejsca. »
tytuł-srytuł
podpis-srodpis
jak to???
W Wadowicach ???
No coś podobnego - a święty z Wadowic się nie wstawił????
Jak tak można ..... »
JAAAAAAAAAAZDA
TSW
CZEŚĆ CZEŚĆ CZEŚĆ KRAKÓW WITA WIEŚ !!!!!!!! »
Kondolencje dla rodziny P. PREZYDENTA .oraz dla pozostałych Rodzin którzy zgineli w Smoleńsku.
Matuszewska teresa.
WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA P.PREZYDENTA - RODZINY,JAK RÓWNIEŻ DLA RODZIN, KTÓRZY ZGINELI KATASTROFIE W SMOLEŃSKU. PRZEDEWSZYSTKIM DLA CÓRKI PANA PREZYDENTA, GDYŻ ONA NIEMA JUŻ RODZICÓW, TYLKO POZOSTAŁ BRAT PANA PREZYDENTA, ZNAM TEN BÓL, GDYŻ NIEDAWNO POCHOWAŁAM ŚP. MAMY.PROSZE TRZYMAĆ SIE ,DZIĘKUJE. »
czy??
123
czy udało się panu ?? »
URE nie powinno uwalniać cen dopóki rynek nie będzie na to gotowy
Power
Obecne wartości wskaźników koncentracji, zarówno dla sektora wytwórczego energii jak i dla sektora dystrybucji wynoszą około 2900. Według kryteriów czy to UE czy to USA, wskazuje to na wysoką koncentrację obydwu sektorów. Jak ktokolwiek (oczywiście poza najbardziej zainteresowanymi, czyli przedsiębiorstwami dystrybucyjnymi) może sobie wyobrażać uwolnienie cen na takim rynku? »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.