pobicie
...
To nie jest pierwszy raz ze policji nie tylko w skawinie Nadłuzywa Siły . Sam byłem pobity przez policję miałem złamaną ręke ślady duszenia i ślady po biciu policyjną tonfą . Od Razu po wypuszczeniu mnie z komisariatu ! poszedłem na pogotowie ze złamaną ręką oczywiscie mnie skierowali na Gala w krakowie gdzie powiedziałem ze chce obdukcje ponieważ policja mnie pobiła , poczym lekarz mnie zbadał reke w gips itp . I gdy mi wypisał obdukcje nie napisał ze mnie pobiła policja tylko osoby nieznane !!! Gdy zapytałem czemu nie wpisał ze policja mnie pobiła odpowiedział że , musiał bym znac ich dane żałosne ;/ Ręka rękę myję !!! po założeniu sprawy sąd sie przychylił do tego ze byłem wczesniej karany i ze kłamie a to co mam to po wyjsciu z komisariatu mi sie stało ! Tak wiec życzę szczescia i moze w koncu Komuś sie uda ujebac tych pedałów !!! »
Love story po polsku
Marek z Krakowa
. »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
nie no, 3,20 to mało!
krak
więcej podnieście! a ciekawe czy bierzecie w przychodzie pod uwagę tych, którym przestanie się opłacać jazda komunikacją. Litr benzyny za absurdalne 6zł i tak taniej wychodzi, 15-20 km, tam i z powrotem, bez chodzenia na przystanki, czekania i marznięcia. Kraków to miasto pro-samochodowe. »
tytuł-srytuł
podpis-srodpis
Chociaż jeden pogrzeb świecki - w tym durnym kraju niewolników watykańskich.
Za samo to Szymborskiej należy się głęboki ukłon. »
Jaja sobie z nas robia i tyle....
miwtek
Kurwiszony!!! »
ABG
WISLACKIE AZORY
WISŁA AZORY ! J E B A Ć ż Y D Ó W M A C Z E T A M I »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.