Zemsta PKP
Pasażer (78.88.194.xxx)
07.12.10, 17:00
Zemsta PKP
Pasażer (78.88.194.xxx)
07.12.10, 17:00
Może redakcji GK uda sie wyjaśnić dlaczego PKP z dniem 12 grudnia zlikwidowała pociągi z Oświęcimia do Katowic. Pewnie PKP chce aby turyści na zawsze pozostali w Oswięcimiu.

likwidacja
xxxxx (83.29.206.xxx)
12.12.10, 13:29
likwidacja
xxxxx (83.29.206.xxx)
12.12.10, 13:29
Witam Mam pytanie czy redakcja Gazety Krakowskiej umieści artykuł w gazecie dotyczący likwidcji Komisariatu Chełmcu, zastapieniem go od 1 stycznia posterunkiem a w niedalekiej przyszłości całkowitą likwidacja. jak na to mieszkańcy Gminy Podegrodzie, którzy będą podlegali pod Komisariat w Starym Sączu i czy Oni to wiedzą.

UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z SALWATORA.
oszukany (83.5.138.xxx)
11.03.11, 21:05
UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z SALWATORA.
oszukany (83.5.138.xxx)
11.03.11, 21:05
UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z KRAKOWA FIRMĘ SALWATOR. SPRZEDAJĄ NIERUCHOMOŚCI BEZ AKTÓW NOTARIALNYCH PODCZAS BUDOWY. NA KONIEC PO WYBUDOWANIU I ZAINKASOWANIU WSZYSTKICH PIENIĘDZY OKAZUJE SIĘ ŻE NIERUCHOMOŚCI SĄ ZADŁUŻONE NA WIELKIE KWOTY A FIRMA Z KTÓRĄ PODPISUJE SIĘ UMOWĘ ISTNIEJE TYLKO NA PAPIERKU Z DUŻYMI DŁUGAMI. KASA WPŁYWA BEZPOŚREDNIO DO INNEJ FIRMY ZŁODZIEI SUŁOWSKICH. NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO W MAJESTACIE PRAWA. ZŁODZIEJE OSZUKALI JUŻ KILKADZIESIĄT LUDZI.

temat dla gazety
Bobby (83.26.24.xxx)
16.03.11, 09:49
temat dla gazety
Bobby (83.26.24.xxx)
16.03.11, 09:49
ciekawy temat dla prasy - użytkownaie obiektu E. Leclerc w Nowym Targu w sposób zagrażajacy zdrowiu i życiu użytkownikówi pracowników!

Wojciech Kozdronkiewich
prawicowiec (89.79.194.xxx)
09.04.11, 22:12
Wojciech Kozdronkiewich
prawicowiec (89.79.194.xxx)
09.04.11, 22:12
Wytłumaczcie się dlaczego nie poinformowaliście Krakowian o zatrzymaniu przez Organa, w sztok pijanego kierowcę ( ponad 2 promile alkoholu), którym okazał się Wojciech Kozdronkiewicz, obecny wiceprzewodniczący jednej z Dzielnic, kandydat na radnego Miasta w 2010 r z listy J. Majchrowskiego, poprzednio radny Krakowa z "PiS"? Podczas zatrzymania powoływał się na "układy" z Prezydentem J. Majchrowskim. Żądał odstąpienia od czynności, lżył funkcjonariuszy. I Waszej Gazecie także kneblują usta? nie do wiary?

Kierowcy BUSów nie wydają biletów
Romeo (80.53.214.xxx)
28.04.11, 11:14
Kierowcy BUSów nie wydają biletów
Romeo (80.53.214.xxx)
28.04.11, 11:14
Kierowcy BUSów nie wydają biletów,
mimo że inkasują pieniądze za przejazd.
W okresie Świąt Wielkanocnych
przejeżdżałem na trasie Kraków - Myślenice
i żaden z kierowców nie kwapił się,
aby wydać bilet któremuś z pasażerów,
mimo że posiadał kasę do sprzedawania biletów.

Dopłaty bezpośrednie ARiMR
Jacek Rafiński (83.7.129.xxx)
12.05.11, 09:25
Dopłaty bezpośrednie ARiMR
Jacek Rafiński (83.7.129.xxx)
12.05.11, 09:25
Szanowna Gazeto
Redaktor Paweł Chwał, na łamach Waszej Gazety dwukrotnie zamieścił notatkę o spóźnianiu się rolników regionu tarnowskiego ze składaniem wniosków o dopłaty bezpośrednie. Pominął jednak dość istotny fakt trudności i braku możliwości złożenia tych wniosków drogą internetową.
Najpierw oczekiwało się na uzyskanie loginu, teraz na stronie ARiMR, po zalogowaniu się otrzymujemy komunikat :
"Uprzejmie informujemy, że z przyczyn technicznych mogą wystąpić problemy z dostępem do aplikacji WPI. O rozwiązaniu problemu poinformujemy Państwa oddzielnym komunikatem.
Przepraszamy za utrudnienia."
Nie tylko, że utrudnienia MOGĄ wystąpić, one są. Po co więc mamić beneficjentów możliwością składania wniosków przez internet?
ARiMR od wielu lat ma poważne problemy z informatyzacją składania wniosków, lecz nikt jakoś o tym nie mówi.
Pozdrawiam,

KTO ZATRUWA POWIETRZE W OKOLICACH OŚWIĘCIMIA ???
Przeciszów (46.204.12.xxx)
11.06.11, 04:51
KTO ZATRUWA POWIETRZE W OKOLICACH OŚWIĘCIMIA ???
Przeciszów (46.204.12.xxx)
11.06.11, 04:51
Czy ktoś mógłby się zainteresować "śmierdzącym" problemem jaki od kilku tygodni istnieje w okolicach Oświęcimia - nie wiem czy to zakłady chemiczne czy ktoś inny truje nas nie tylko pod osłoną nocy, ale też i w dzień. Po prostu niesamowicie śmierdzi, nie da się oddychać, ludzie chorują - mają jakieś dziwne katary, chrypki, problemy z oddychaniem. Bardzo proszę, aby ktoś zainteresował się tym problemem - piszę w imieniu części mieszkańców Przeciszowa.

dla kogo orlik przy chemiku
robole (93.105.45.xxx)
18.06.11, 00:12
dla kogo orlik przy chemiku
robole (93.105.45.xxx)
18.06.11, 00:12
niech ktoś sprawdzi dlaczego dyrektor zabrania gry przy oświetleniu skoro orlik dostępny jest do 22.00 jak nam wiadomo zbiera biedaczysko na remont swojego gabinetu a może liczy na jakąś łapówkę do czego potrzeba mu tych podań

Gnojowica zalewa Lpnicę Mur.
waldi (83.68.75.xxx)
21.06.11, 15:37
Gnojowica zalewa Lpnicę Mur.
waldi (83.68.75.xxx)
21.06.11, 15:37
Dwóch rolników systematycznie zatruwa Lipnicę Murowaną,gnojowicą,czy mógł by się kto tym,zająć

Dewastacja środowiska i zabytków w Lipnicy mur.
heno (83.68.75.xxx)
21.06.11, 15:51
Dewastacja środowiska i zabytków w Lipnicy mur.
heno (83.68.75.xxx)
21.06.11, 15:51
Wycinka ponad stu letnich drzew nikomu nie przeszkadzających i wyburzenie zabytkowych budynków

dot.likwidacji palenisk weglowych
wojciech krygier (178.37.79.xxx)
03.07.11, 10:33
dot.likwidacji palenisk weglowych
wojciech krygier (178.37.79.xxx)
03.07.11, 10:33
CHCIAŁ BYM ŻEBY REDAKCJA ZALNTERESOWAŁA SIĘ OBIECANYMI DOPŁATAMI DO LIKWIDACJI PALENISK NA WĘGIEL I ZAŁOŻENIE OGRZEWANIA EKOLOGICZNEGO.NIESTETYJAK ZWYKLE SKOŃCZYŁO SIĘ NA OBIECANKACH.FUNDUSZ ZLIKWIDOWANO I MIESZKAŃCÓW WYSTAWIONO DO WIATRU
CHODNIK NA UL.DŁUGIEJ
WOJCIECH KRYGIER (178.37.79.xxx)
03.07.11, 10:43
REMONTUJĄC UL.DŁUGA WYREMONTOWANO CHODNIKI BARDZO ŁADNIE ALE ZANIECHANO ODCINKA MIĘDZY UL. ŻUŁAWSKIEGO I AL.SŁOWACKIWGO POŁOZONO STARE PŁYTY,KTÓRE KLAWISZULĄ I ZAGRAŻAJĄ POŁAMANIEM NÓG
APEL DO POLAKÓW
mrjerzystadnicki.bloog (31.175.52.xxx)
30.07.11, 14:39
APEL - Cała Polska w duchu zjednoczenia -Głosuje w wyborach do Parlamentu RP W 2011 na PiS
Odsuniemy od Rządu w Polsce siły zła /szatana , sprawcę nieszczęść ; ucisku, demoralizacji i nienawiści !
Niech duch św.wstąpi na Nas i oświeci Polaków w im.poznania prawdy. JHS /J.Józef S
www.mrjerzystadnicki.bloog.pl facebook/Jerzy Józef Stadnicki e-mail: stadpol@wp.pl

Bezpieczeństwo w Krakowie ?
Irena Kraków (212.49.45.xxx)
13.08.11, 18:57
Bezpieczeństwo w Krakowie ?
Irena Kraków (212.49.45.xxx)
13.08.11, 18:57
Kraków i bezpieczeństwo jak wszędzie ale...... panie redaktorze zapytajcie ilu ....ilu policjantów siedzi w logistyce w KWP w Krakowie ...za biurkami biorą kolosalne pieniądze na przeciw nich siedzą pracownicy zarabiają połowę stawki i są ...robolami nawet największy leser ale policjant ma zawsze rację .... a jak odchodzi na emeryturę wraca za to samo biurko i zarabia znów więcej niż ten pracownik !!!!!! a nic nie robi nazywają ich ....fachowcami.... weście się za nich i na ulicę a nie w biurze ........

W kotekscie paliwa w Urzedzie miasta olkusz
Marian (83.5.159.xxx)
17.08.11, 14:48
W kotekscie paliwa w Urzedzie miasta olkusz
Marian (83.5.159.xxx)
17.08.11, 14:48
Kolejnego przekręt można się spodziewać w Nowym Szpitalu w Olkuszu.Prosektorium ma kłopoty z najemcą.Pani RED.Gleń. Pani zna ten problem najlepiej.Proszę spowodować by wszystko tym razem odbyło się zgodnie z prawem.Pozdrawiam

Promocja Zakopanego
Janusz Nitka (178.42.195.xxx)
18.08.11, 09:58
Promocja Zakopanego
Janusz Nitka (178.42.195.xxx)
18.08.11, 09:58
Wczoraj ,tj 17.08 Moja Córka wróciła z wycieczki do Zakopanego . Przywiozła trochę ,,pamiątek" dla rodziców. Jakież było zdziwienie , gdy rano zabrałem się do mycia popielniczki (jeden z prezentów). Otóż są u Was oszuści, którzy żerują na naiwnych turystach!!!! To się nazywa promocja ZAKOPANEGO !!! Córka przywiozła - popielniczkę, duży kubek i filiżankę z podstawkiem . Wszystko z motywami góralskich chat. Tylko, że to chałtura !!! Wzory to naklejki naklejone na naczynia !!! W popielniczce się przypaliły -reszta zeszła podczas PIERWSZEGO mycia !!! Na kubku i filiżance oraz podstawku jest tak samo zrobione !!! Jak możecie w ten sposób pozwolić na promocję Waszego miasta !!! Wasi sklepikarze są zdania że towar pójdzie w POLSKĘ czy świat , a oni zrobią kasę na głupich turystach !!! Przesyłam Wam w załączeniu fotki,, promocyjnych" pamiątek z Zakopanego - może znajdziecie tego oszusta, który Wam bruździ . Wstyd,żeby tacy producenci promowali Wasz region!!! Pozdrawiam Janusz Nitka
Liczba załączników: 2 — Pobierz wszystkie załączniki (skompresowane dla
polski
Menu kodowania nazwy pliku
) Pokaż wszystkie obrazy
zdjęcia rodzinne 091.jpg zdjęcia rodzinne 091.jpg
524 KB Wyświetl Pobierz
zdjęcia rodzinne 092.jpg zdjęcia rodzinne 092.jpg
511 KB Wyświetl Pob

Obrońmy nasze Stare Miasto przed hordami pijaków, hamstwa i nocnych awantur
Koil (80.55.72.xxx)
29.08.11, 14:42
Obrońmy nasze Stare Miasto przed hordami pijaków, hamstwa i nocnych awantur
Koil (80.55.72.xxx)
29.08.11, 14:42
Od kilku miesięcy życie w obrębie Starego Miasta stało się nieznośne zarówno dla jego mieszkańców jaki i tych turystów, którzy przybywają tu, aby podziwiać jego zabytki. Nocami miasto huczy od muzyki ryczącej z licznych klubów nocnych. Ulicami przetaczają się hordy pijanych ludzi wydzierających się bez opamiętania. W podworcach powstają ogródki restauracyjne otwarte do późnych godzin nocnych. Ponieważ działają tam studnie dźwiękowe a restauratorzy dalecy są od przestrzegania ciszy nocnej, nie ma szans na spanie, tym bardziej, iż natężenie hałasu rośnie wraz z ilością wypitego alkoholu.
Ostatnio w centralnych punktach Starego Miasta (w uroczym dotychczas Zaułku Niewiernego Tomasza i wyremontowanym Placu Szczepańskim) uruchomiono tzw. bary zakąskowe, w których tani alkohol serwuje się przez 24godziny na dobę. Późną nocą i rankami schodzą się do nich Ci, co jeszcze trzymają się na nogach na tzw. dopicie. Wrzeszczą, piją na chodnikach i wszczynają awantury, jak to miało miejsce w ubiegłą sobotę w Banialuce, gdzie lali się maczetami. Straż Miejska czy też Policja nie reagują na przypadki spożywania alkoholu na ulicach, zakłócanie porządku i ciszy nocnej, chociaż powinny to czynić z urzędu. Jakiekolwiek działania podejmują dopiero, gdy uparty obywatel się "uczepi" a i to opieszale. Pomocy też nie ma co szukać w urzędach, ponieważ według urzędników wszystko to nie tylko zgodne jest z obowiązującym u nas prawem ale też służy turystom. W odpowiedzi na skargi najczęściej można usłyszeć, że taka jest cena za mieszkanie na Starym Mieście i jeśli komuś to nie odpowiada, może się przeprowadzić. Taka uwaga jest zwyczajnie bezczelna. Gdzie na świecie jest tak, że uczciwy obywatel musi uciekać przed bandami pijaków ze swojego domu? Czy Kraków aspiruje do miana światowej spelunki? Na jakich turystach nam zależy? Czy na tych, którzy przybywają do nas upijać się w trupa, wrzeszczeć, przetaczać się przez miasto w negliżu z alkoholem w ręku, bo w domu tego robić nie mogą, tam przestrzega się prawa? Czy tacy "turyści" potrzebują sąsiedztwa zabytków, muzeów, teatrów, galerii?
Jak wychowujemy naszą młodzież? Uczymy, że kto się upije ten rządzi, a upić może się każdy i o każdej porze dnia i nocy. Dawno zapomniano o bardzo mądrej i ułatwiającej życie maksymie: nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. Władze nazywają to rozwojem kulturalnym...Czy picie, wrzask, awantury, używanie wulgarnego języka, załatwianie potrzeb fizjologicznych nie tylko nocą ale też w dzień w bramach, historycznym parku i pod murami starych klasztorów ma coś wspólnego z kulturą? Takiemu rozwojowi miasta mówimy stanowczo nie.

dosc zamykania ust artystom
czlowiek nikt (91.150.223.xxx)
01.09.11, 17:44
dosc zamykania ust artystom
czlowiek nikt (91.150.223.xxx)
01.09.11, 17:44
nie mow zle o polsce rodaku
bo polska partia cie pobije polaku
zniszczy zgnoi skopie
bron sie p[rzed rzadem chlopie
kazdy z rzadu to zlodziej
czy premier czy prezydent czy kolodziejmoze juz dosc tego
bron polaku mienia swego
renty od 300 do 500 zlotych
oszczedz cos monet tych
z czego czynsz i swiatlo do zaplaty
zero jedzenia zdychaj jak przed laty
a oni kupuja limuzyny robia bankiety
milonerzy a my rety!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis niepelnosprawny i artysta i emeryt
choc walczy o swoj byt
jest kopany przez rzad i platformy
i inne temu formy
przed laty wrona krakala
tak ze kazda matka plakala
a dzis gdy kracze rzad
maze kiedy kaczka i inni pujda stad
chcemy wolnosci slowa
chcemy by byla era nowa gdzie kazdy nie bedzie znich klamal
zeby oplatkiem sie lamal
zeby kazdy byl dla siebie dobry i nie kradl nikt
i zeby mial kazdy dobry wikt
nfz bierze pod siebie
i ma lecznie ciebie
gdzies a szkoda
====================================================================

15 miesiecy po powodzi
wolanin (83.7.163.xxx)
05.09.11, 11:59
15 miesiecy po powodzi
wolanin (83.7.163.xxx)
05.09.11, 11:59
w woli przemykowskiej ja i w woli rogowskiej cos mi sie zdaje ze nie najpilniejsze są domy ludowe . wwoli przemykowskiej jest ich trzy i są stale remontowane anie użytkowane. chodnik wybudowano poza wsią .aż sie prosi o poprowadzenie chodnik od szkoły do placu zabaw .ale muszą sfoi zarobić przy remoncie
reklamacje
CZYTELNICZKA (213.134.185.xxx)
06.09.11, 13:29
W czerwcu bż.r kupiłam buty w sklepie London na ul Sławkowskiej w Krakowie.po 2 miesiącach pękł obcas w jednym z nich .Udałam sie z reklamacją jako dowód przedstawiając potwierdzenie płatności kartą.w sklepie poinformowano mnie że reklamacje przyjmowane są tylko i wyłącznie na podstawie paragonu.z informacji ,którą uzyskałam w Urzędzie Ochrony Konsumenta jasno wynika,ze sprzedawca postąpił niezgodnie z prawem Robiąc zakupy w kilku krakowskich sklepach pytałam o warunki reklamacji i okazało się,że preceder jest powszechny-reklamacje tylko na podstawie paragonu.Szanowna redakcjo zainteresujcie się problemem bardzo proszę.

Apel
Iwona (83.29.62.xxx)
06.09.11, 21:42
Apel
Iwona (83.29.62.xxx)
06.09.11, 21:42
Człowieku , lecz się i to szybko !

buty
robert (91.150.223.xxx)
07.09.11, 01:30
buty
robert (91.150.223.xxx)
07.09.11, 01:30
droga gazeto czy sklepy maja gdzies klientow mam na imie robert '
bylem juz w realu carrefour i jeszcze dalej 46 sa mowie o butach tylko ze w rozmiarze dla chinczyka ja mam chore nogi wiem jak wygladaja 46 rozmiar
gora 47
i rozmiar ma byc wiekszy i co gdy znalazlem buty okazalo sie ze te co by mi pasowaly kosztuja ponad stowe
ja moge wydac do 30 zl nie jestem rockefellerem
zrob cos gazeto bo wkurzaja mnie promocje ze pisza ze rozmiar od 30 do 46 a okazuje sie ze buty dla chin a wlasciciele jak chce sie porozmawiac to maja w dupie sorry ale taka prawdabo nr 46 to unia dyktuje jak masz duza stope to sie wal
zima nadchodzi tez nie bede mial ech!!!!!!!!!!!!

szkoła z klasą
rodzic (213.134.187.xxx)
15.09.11, 14:23
szkoła z klasą
rodzic (213.134.187.xxx)
15.09.11, 14:23
Pragnę zainteresować Szanowną Redakcję może trochę przyziemnym problemem ale trochę uciążliwym.Chodzi mi o BRAK PAPIERU TOALETOWEGO w toaletach szkolnych.Nie wiem jak jest w innych szkołach-w szkole na Kurdwanowie -brak.Może ktoś posiada nadmiar i może wspomóc szkołę a może parę nipotrzebnych gazet im podrzucić aby mieli dla dzieciaków do toalety.Proszę mi wierzyć gorzej niż w komunie.Dodam na koniec że nad drzwiami wisi tablica szkoła z klasą.
"Opuszczona wieś"
Życzliwi czytelnicy (188.47.119.xxx)
19.09.11, 18:51
Szanowna Redakcjo pragnę Was poinformować że burmistrz Starego Sącza nie wyraża głębszego zainteresowania małą miejscowością Popowice.W tej wsi drogi wyglądają skandalicznie i są bardzo niebezpieczne ,tym bardziej że już niebawem nadejdzie zima. Mieszkańcy wsi mają obawy że w ten czas droga będzie nie przejezdna lub będą ogromne trudności z dojazdem. Problem najbardziej dotyczy ludzi mieszkających powyżej kościoła,mało tego większość tych dróg ma urwiska.
Najlepiej by było gdyby Szanowna Redakcja głębiej zapoznała się z ta sprawą, ponieważ miejscowość ta jest bardzo piękna i malownicza,lecz niestety bardzo zaniedbana i niedostrzeżona przez tutejsze władze.

Felerne Samochody z Łososiny Dolnej!!
Anonim (31.174.187.xxx)
19.09.11, 20:56
Felerne Samochody z Łososiny Dolnej!!
Anonim (31.174.187.xxx)
19.09.11, 20:56
Witam,
Chciałbym poinformować o samochodach z Łososiny Dolnej przywożonych z Francji. Przeważnie są przywożone taksówki z przebiegami od 250 tys do 600 tys a nawet więcej, są to samochody młode 3-4 letnie, przeważnie uszkodzone, wszystko w nich jest zgrzebane na dziesiątą stronę, auta te są przywożone przez parę osób z Łososiny czy też Tęgoborzy. Liczniki są cofane na 150 tysięcy, a w rzeczywistości jest tak jak napisałem wyżej. Samochody te są naprawiane bardzo niechlujnie, tak, że można samochodem zrobić parenascie tysięcy km i rozsypie się nam skrzynia czy też silnik. Chciałbym tym artykułem przestrzec wszystkich kupujących, żeby przed zakupem skorzystali z pomocy Fachowca(mechanika, rzeczoznawcy) i wziąć samochód na kanał i przeglądnąć Koniecznie. Samochody są kupowane za śmieszne pieniądze 1500euro... za samochód który u nas jest wart 30tysiecy, oczywiście po odpowiednich modyfikacjach zastosowanych przez panów z Łososiny. Niestety ja natrafiłem na taką "mine" i chciałem wszystkim przestrzeż wszystkich aby zachowali czujność i uwagę przy zakupie samochodu z Francji czy też Panów z Łososiny.
Pozdrawiam
Terror większości !?
Maciej z Nowego Sącza (83.10.243.xxx)
29.09.11, 09:44
Dla oszczędności zamontowano na kaloryferach w blokach mieszkalnych , w poszczególnych mieszkaniach tzw liczniki wskazujące ilość pobrania ciepła w okresie grzewczym. Wielu mieszkańców zainwestowało w modernizację mieszkań dla faktycznego ograniczenia "utraty zbytecznej" ciepła i osiągnięcia oszczędności. Jednakże nasilają się decyzje, poparte rezolucjami niektórych mieszkańców (niestety ponad połowy) idące w kierunku likwidacji tych podzielników-liczników dostarczonego ciepła do kaloryferów! Jaką ma sznse indywidualny użutkownik, który chciałby utrzymać dotychczasowy status indywidualnego rozliczania się? Czy jest jakaś odpowiedż na tak zadane pytanie !? Czy apele o oszczędne gospodarowanie nośnikami energii to puste wołąnie ?
Wybory
Mateusz S. (31.60.97.xxx)
02.10.11, 18:10
Drodzy wyborcy
Dnia 9 Października 2011 roku to wy zdecydujecie o waszej przyszłości. Idąc do urn głosujcie z rozsądkiem. Przez te kilka lat kiedy rządziło PO polska stała się krajem chaosu i pustki dlatego proszę was gdy będziecie oddawali swój głos zagłosujcie na PIS. Proszę was o to nie dlatego ze moją ulubiona partią która kocham jest PIS ale robię to dla tego ze zależy mi na ojczyźnie. Dzięki Prawu i Sprawiedliwości dokończymy budowę dróg, nie będą już rozkopane jak za czasów PO. Pomyślmy o ludziach ubogo żyjących czy im się nic nie należy PIS moze zapewnić bezpieczny dom. Zwracam się w tym miejscu do ludzi zamożno żyjących : Wam do życia już nic więcej nie potrzeba macie wielkie wynagrodzenia wielkie płace ale popatrzcie na niedole i znój pracy innych, żeby dzieci mogły mieszkać we własnych domach, a nie w domach dziecka bo rodziców nie stać na ich wychowanie. Dlatego apeluje głosujcie na PIS jeśli chcecie żyć w dobrym i uczciwym kraj jakim jest Polska. Nie dajcie się zaślepić Donaldowi Tuskowi który jeżdżąc po kraju swoim autobusem chce zaimponować jeździ nim za nasze pieniądze bo pliwo nie jest za darmo. NIE GŁOSUJCIE NA PO TYLKO NA PIS!!!

prosty sposób
matka (213.134.187.xxx)
05.10.11, 14:29
prosty sposób
matka (213.134.187.xxx)
05.10.11, 14:29
W jaki sposób radzi sobie szkoła podstawowa nr 162 w Krakowie z wyżem demograficznym-wprowadza limit obiadów dla dzieci-nauczycieli ten limit nie dotyczy zatem nauczycielom z całego serca życzę smacznego -to ich miejsce pracy.

Chełmiec bez postarunku
mac (83.29.222.xxx)
11.10.11, 20:34
Chełmiec bez postarunku
mac (83.29.222.xxx)
11.10.11, 20:34
Wybory odeszły w przeszłośc i wracamy do rzeczywistości. Słyszałem, że Wójt Stawiarski wypowiedział umowę najmu policji i nie będzie już od nowego roku postarunku policji w Chełmcu. Co na to miszkańcy, tak wielkiej gminy, która nie bedzie miała własnej jednostki policji. Z Nowego Sącza napewno nikt szybko nie przyjedzie a co dopiero w godzinach szczytu przez most heleński.