PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

środa 08 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Piotr, Jan, Hieronim

Gazeta Krakowska » Forum » Kultura » Dyskusja

p.Maleńczuk (3)

koleś (77.236.0.xxx) 31.10.09, 17:12

Bardzo lubię słuchać jak śpiewa p. Maleńczuk aby tak dalej

Rozwiń Nie pod Tarnowem, a pod Dębicą!!! Aśka (89.231.197.xxx) 23.07.10, 23:39
Rozwiń no właśnie pn (87.116.195.xxx) 09.11.10, 14:54

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

Zima
WNIKLIWY CZYTELNIK Oj, od dawna wiadomo, że górnikom (nie tylko emerytom) finansowo dobrze się powodzi. Na dowód mojej opinii przytoczę proste wyliczenie. Jeśli górnik kupił za 50 zł czterdziestokilowy worek węgla, to przeliczając to na jedną tonę wychodzi aż 1.250 zł za 1000 kg. Kogo dzisiaj stać na taki szeroki gest finansowy? Odpowiedź na wstępie komentarza. Nie sądzę, aby Tresco pobierał tak wysokie opłaty węgla kupowanego na worki (kilogramy). No chyba, że worek pochodzący ze składu opałowego Tresco jest taki drogi. W artykule nie podano czy Pan Franciszek udał się z własnym workiem na węgiel - czy musiał ten worek kupić w składzie opalowym. Pozdrawiam zainteresowanych. »

tytuł-srytuł
podpis-srodpis mamusiu a dlaczego tych kilku panów z przodu w sukienkach jest przebranych za pajace ??? »

pobicie
... To nie jest pierwszy raz ze policji nie tylko w skawinie Nadłuzywa Siły . Sam byłem pobity przez policję miałem złamaną ręke ślady duszenia i ślady po biciu policyjną tonfą . Od Razu po wypuszczeniu mnie z komisariatu ! poszedłem na pogotowie ze złamaną ręką oczywiscie mnie skierowali na Gala w krakowie gdzie powiedziałem ze chce obdukcje ponieważ policja mnie pobiła , poczym lekarz mnie zbadał reke w gips itp . I gdy mi wypisał obdukcje nie napisał ze mnie pobiła policja tylko osoby nieznane !!! Gdy zapytałem czemu nie wpisał ze policja mnie pobiła odpowiedział że , musiał bym znac ich dane żałosne ;/ Ręka rękę myję !!! po założeniu sprawy sąd sie przychylił do tego ze byłem wczesniej karany i ze kłamie a to co mam to po wyjsciu z komisariatu mi sie stało ! Tak wiec życzę szczescia i moze w koncu Komuś sie uda ujebac tych pedałów !!! »

Love story po polsku
Marek z Krakowa . »

Kowalczyk i Lis
GAMA Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej. Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne. Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna). Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »

nie no, 3,20 to mało!
krak więcej podnieście! a ciekawe czy bierzecie w przychodzie pod uwagę tych, którym przestanie się opłacać jazda komunikacją. Litr benzyny za absurdalne 6zł i tak taniej wychodzi, 15-20 km, tam i z powrotem, bez chodzenia na przystanki, czekania i marznięcia. Kraków to miasto pro-samochodowe. »

tytuł-srytuł
podpis-srodpis Chociaż jeden pogrzeb świecki - w tym durnym kraju niewolników watykańskich. Za samo to Szymborskiej należy się głęboki ukłon. »