Paweł z Wrocławia :-) (93.181.165.xxx) 30.07.11, 18:26
Hej Rafał,
dobrze Cię widzieć w dobrej formie. Nic się nie zmieniłeś. Widzę że poczucie humoru Cię nie opuściło. Zabawny wywiad. Pozdrawiam Ciepło i serdecznie znajomego sprzed lat.
Typowy obraz kierowcy
Zenon
Twierdzenie, że typowi kierowcy MPK "na ogół są sfrustrowani i agresywni" jest skrajnie krzywdzące. Ja też jeżdżę codziennie do pracy MPK (z przesiadkami) i dla mnie typowy kierowca MPK to oaza spokoju, kultury i opanowania w obliczu chamstwa innych kierowców i roszczeniowej postawy kolejnych pasażerów. »
Obłuda
sdfad
A może teraz dla porównania przedstawimy najbardziej absurdalne ale i realne oszustwa biur podróży i z nich się pośmiejemy ? Czytając ten artykuł mam wrażenie, że ludzie to głupcy a biura podróży to dobrze zorganizowane agencje. Niestety polskim biurom też mamy wiele do zarzucenia, daleko im do standardów Zachodu. Często wysyłają Polaków do innych hoteli niż te na zdjęciach, nie odpowiadają za opóźnienia itp...
»
A to Polska właśnie!
MP
Zapewne się okaże, że to taksówkarz zaatakował ,,biednego" bandytę i teraz jeszcze będzie ciągany po sądach, żeby na końcu zostać skazanym za napaść! Potem może jeszcze jakieś odszkodowanie!!!
W jakim my kraju żyjemy?!? Człowiek się bronił, a teraz jeszcze prokurator zdecyduje czy nie posunął się za daleko w tej obronie! Wg naszego prawa to chyba powinniśmy czekać, nie daj Boże się bronić czy reagować kiedy coś złego się dzieje! Pozwólmy się okradać, bić czy efekcie zabić! Wtedy będzie wszystko wg litery prawa, które w Polsce chroni przestępców - nie zwykłych obywateli! »
idioci
kokot
nawet sobie pojezdzic nie mozna »
Ręcznie nałożony filtr Google
K.S.
Nie "zniknęły" tylko został nałożony na nie filtr - one są nadal w wynikach wyszukiwania ;)
http://wojtektylus.com/nokaut-google-dla-porownywarek-cenowych/ »
Samolot z ciałami ofiar katastrofy
andowc
Polegli na polu chwały,- dla dobra "Ojczyzny". »
Krzyż był nie poświęcony?
Sokrates
To dlatego tyle szatanów było tam czynnych. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaKrakowska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.