1 z 43 Następna »
nowy wątek z gazety
wątek z gazety
nowy wątek
wątek
Nie chodzi o wynajem, a najem raczej
Przemek
Osoba szukająca mieszkania to najemca. Wynajmujący to osoba oddająca np. nieruchomość we władanie najemcy. Proszę posługiwać się językiem polskim precyzyjnie. »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
a juz myslalem ze przeniosą tam magistrat
mogilska
zygac sie chce juz tym tematem »
Ważne kim się otaczamy w polityce czyli Stasiak i Wypych
dedalus
Dwóch najbardziej sensownych polityków w Polsce czyli Wypych i Stasiak pracują w Pałacu Prezydenckim. Bardzo ważne jest kim się otaczamy w polityce. Lech Kaczyński zawiódł się na Krauzem, Kaczmarku i Netzelu, więc dobrał sobie teraz dwóch wybitnych frontmenów. Tusk otoczył się łapownikami i ma problem. Gdyby nie tarcza mediów to byłby już na dnie. Ciekawe, czy pomimo kiepskich sondaży Lech Kaczyński znów wygra wybory. Ja podpowiedziałbym mu, żeby postawił na Stasiaka, ale nie jestem prezydentem... »
Ale pogrom ha
krakus
Dwa z karnego , i wszystkie bramki po przerwie jak tamci dali rezerwowych »
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.