- To był fajny rocznik. Tej młodzieży naprawdę chciało się uczyć i pracować - mówi Marian Nowak, dyrektor ZSCKR.
Teraz ponad 40 absolwentów "rolnika" czekają wakacje. Dla wielu z nich nie będą one jednak zbyt długie,bo absolwenci opuszczając szkolne mury sami deklarowali, że idą szukać pracy w gastronomii. - Jest sezon i na naszą pracę jest popyt - mówi Ola, świeżo upieczona kucharka.
Artykuły, za które warto zapłacić! Sprawdź i przeczytaj
Codziennie rano najświeższe informacje z Krakowa prosto na Twoją skrzynkę e-mail. Zapisz się do newslettera!
"Gazeta Krakowska" na Twitterze i Google+
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?